Καρώ Σημαία

Formula 1, Μονακό: Ταχύτερος και στο FP2 o Λεκλέρ

Formula 1, Μονακό: Ταχύτερος και στο FP2 o Λεκλέρ
Ο Σαρλ Λεκλέρ αναδείχθηκε και στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στο Μονακό ο ταχύτερος όλων, όντας ξανά πρώτος!

O Σαρλ Λεκλέρ ήταν ο ταχύτερος οδηγός και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Πριγκιπάτο του Μονακό, επαναλαμβάνοντας την παρουσία του στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Αναλυτικότερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τελείωσε η ημέρα των ελεύθερων δοκιμών στο Μονακό για την Scuderia Ferrari, καθώς ο Σαρλ Λεκλέρ κατέλαβε την 1η θέση με 1:12,656, κάνοντας το δύο στα δύο και στο FP2.

Η Ferrari μάλιστα έκανε το 1-2, με τον Κάρλος Σάινθ να είναι στη 2η θέση, μόλις 44 χιλιοστά πίσω από τον «συμπαίκτη» του, πράγμα εντυπωσιακό. Την ίδια ώρα, οι δύο Red Bull, των Σέρχιο Πέρεζ και Μαξ Φερστάπεν, τερμάτισαν στην 3η και την 4η θέση, όμως η διαφορά τους ήταν τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου

Τέλος, πολύ καλή εμφάνιση και πάλι για τη McLaren που με τον Λάντο Νόρις κατάφερε να ξεπεράσει τη Mercedes του Τζορτζ Ράσελ. Ο μοναδικός που δεν σημείωσε χρονομετρημένη επίδοση ήταν ο Ντάνιελ Ρικάρντο, καθώς είχε σύγκρουση με τις μπαριέρες στην πρώτη του προσπάθεια.

Αρκετές ήταν οι κίτρινες σημαίες που κυμάτισαν στη στροφή 1, με αρκετούς οδηγούς να χάνουν και στο FP2 τα φρένα στο συγκεκριμένο σημείο. Ευτυχώς για τους ίδιους, κανένας δεν είχε σύγκρουση με τις μπαριέρες και η διαδικασία ολοκληρώθηκε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.
FP2_14.webp

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0